Våtrumsmattor

Praktiskt och hygieniskt

Våtrumsmattor är en praktisk, hygienisk, prisvärt och suveränt alternativ till kakel och klinker. Vi saluför våtrumsmattor från hela Tarketts sortiment på nästan 70 olika golv, väggar och bårder, samt Forbos sortiment med lika många varianter. 

Våtrumsmattor har med åren gått från de gamla hederliga enfärgade till snygga designmattor med flertalet olika mönster och färger att välja mellan. I vår butik presenterar vi utvalda golv och väggmattor snyggt uppsatta tillsammans med duschväggar för att få en helhetsbild om hur det ser ut och hur de fungerar. Vi har även samtliga mattor från våra leverantörer i smidiga ställ för Ni enkelt ska kunna hitta just det Ni tycker bäst om.

Lite teknisk information om golv och väggplast:

Golv:

Mönster och färger matchar väggar från samma leverantör och kollektion. Bredd: 2,0 m. Tjocklek: 1,5 - 2,0 mm

Vägg: 

Mönstren passar att sätta både horisontellt och vertikalt. Horisontell "hägning" är vanligast då man sveper runt mattan för att undvika skarvar. Bredd: 2,0 m. Tjocklek: 0,9 mm

Bård:

Bården täcker utrymmet mellan vägg och tak vid horisontell montering. Bården kan också användas enbart som dekoration. Bredd: 49 cm. Tjocklek: 0,9 mm

Alla våra leverantörers produkter är godkända enligt GVK:s branschregler. Vi är certifierade av GVK och lägger och monterar enligt GVK:s branschstandard för våtrum.