Våtrum

Det vanligaste materialet

Våtrumsmattor är det vanligaste materialet i våra nordiska badrum och våtutrymmen.

Det är viktigt att anlita hantverkare som är GVK auktoriserade vilket givetvis Nybro Golv är. Vi har välutbildade golvläggare med djup erfarenhet och kunskap inom ämnet.

Vi åker alltid ut till Er som kund innan vi påbörja renoveringen, för att se vilken befintlig konstruktion det är hos Er, så att vi ska kunna förbereda på bästa sätt.

Vi ser till att underlaget på både golv och vägg är i bästa möjliga skick för att svepa en plastmatta utan att ojämnheter syns.

Oftast behöver man börja med att spackla och slipa skarvar på väggar och ibland spacklar vi även fall på golv. Detta gör vi med Ardex kvalitetsprodukter. När vi har nått ett slätt fint resultat så börjar vi att lägga golvmattan och dess uppvik.

Väl dags för väggmattan använder vi oss av ett verktyg som heter väggvagn. Med hjälp av väggvagnen så sveper vi mattan (och även bården) runt hela utrymmet och på så vis får vi inte en enda skarv på väggarna.

Bården sätts alltid högst upp och är nödvändig eftersom väggmattan i sig bara är 2 meter bred. Normalhöjden i ett badrum är 2,4 meter.
Vill man ha en fondvägg i sitt badrum måste man ha en skarv. Det får då enbart läggas i ett hörn och inte inne i en duschhörna.

Numera har vi nöjda kunder i Nybro, Emmaboda, Kalmar och Öland m.m.

Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig med ditt badrum!