Trägolv

Grunden för rummets karaktär

Vi har sedan 1975 haft ett starkt och troget samarbete med en av Sveriges största och äldsta leverantör av trägolv – Kährs. Idag har vi en av Sveriges största utställningar av Kährs kvalitetsprodukter, där Ni kan se och känna på Kährs samtliga trägolv, både 7mm Linnea, 10mm Spirit och 15mm Kährs Original lamellparkett.

En lamellgolvskonstruktion innebär att råvaran utnyttjas på ett effektivt sätt. Kährs tillverkar enbart trägolv och trä är det enda förnyelsebara golvmaterialet.

Med dagens Woodloc och den nya 5S-fogen är det väldigt enkelt att jobba med trägolv från Kährs. Alla Kährs golv är givetvis limfria och det går även att använda nästan alla trägolv tillsammans med golvvärme.

Vi tycker att ett trägolv är grunden för rummets karaktär och att ett golv är mer än bara ett golv. Golvet är vår mest använda möbel i hemmet. När Ni ska välja golv finns det mycket att fundera kring – färg, ytbehandling, textur, mönster, hårdhet, ljust eller mörkt.

I slutänden ska Era egna idéer och golvets utseende och känsla gå hand i hand och det kan Vi hjälpa Er att uppnå. Vi har lång erfarenhet och riktigt god kunskap om trägolv och dess olika ytbehandlingar och beteende. Vi hjälper Er med tips och råd när Ni ska lägga in nytt golv.

Välkomna!

 

Kolla gärna in Kährs smidiga verktyg för val av trägolv:

Kährs virtuella showroom och golvguide

American Naturals Collection

 

European Naturals Collection

 

Harmony Collection

   

 

Heritage Collection

                    

 

Non-collection

                                                              

 

Nordic Collection

       

 

Nouveau Collection

       

 

Renaissance Collection

                                                           

 

Sand Collection

     

 

World Collection